Preizkus ročnih spretnosti, sposobnosti razlikovanja barv in smisla za oblikovanje – POSODOBLJENO!

Preizkus ročnih spretnosti, sposobnosti razlikovanja barv in smisla za oblikovanje za vpis v program tehnik zobne protetike bo potekal v sredo in četrtek, 15. 3. 2023, ob 14.30, na Srednji šoli za farmacijo kozmetiko in zdravstvo. Kandidati se zberejo pred glavnim vhodom v šolo ob 14.15.

Po uspešno opravljenem preizkusu se kandidat lahko prijavi v program tehnik zobne protetike. Potrdilo o uspešno opravljenem preizkusu velja za vpis v šolsko leto 2023/24.

Preizkus je namenjen učencem 9. razreda in starejšim kandidatom, ki se želijo prešolati, mlajših učencev ne bomo sprejeli.

Kandidati naj s seboj obvezno prinesejo navadni svinčnik (HB oz. 2B), kemični svinčnik, radirko in ravnilo ali trikotnik (30 cm). Dodatnega obvestila za preizkus kandidatom ne bomo pošiljali.

O doseženih rezultatih preizkusa bomo vse kandidate pisno obvestili najkasneje v osmih dneh po opravljanju preizkusa. Informacij po telefonu ne bomo dajali!

Če je kandidat pri opravljanju preizkusa neuspešen, se v program tehnik zobne protetike ne more prijaviti. Lahko pa se prijavi v ostale programe na naši šoli: farmacevtski tehnik, tehnik laboratorijske biomedicine in kozmetični tehnik ali na katero koli drugo srednjo šolo.

Prijave za opravljanje preizkusa smo sprejemali do 2. 3. 2023.