Projektno delo v 3. Ka – Spa pedikura

Za letošnje projektno delo smo v 3. Ka izbrale sproščujočo pedikuro za razvajanje, saj nam oprema šolskega salona nudi prijeten ambient in udobno namestitev.

Skrbno smo pripravile delovno okolje, saj smo želele zadovoljiti vse naše čute. Za prijeten vonj smo poskrbele z dišečimi svečkami ter s sadnim čajem, ki ga je pripravila skupina dijakinj. Umirjena glasba je bila namenjena sproščanju naših misli. Za lepši videz smo delovne površine okrasile s cvetnimi lističi, zelenjem, estetsko zloženimi brisačami, svečkami, sadeži ter kamenčki, ki smo jih tudi barvno uskladile.

Za razvajanje nog smo uporabile kozmetične izdelke za nego stopal, ki smo jih dijakinje same izdelale v okviru laboratorijskega dela pri modulu kozmetični izdelki. Sproščujočo pedikuro smo začele s kopeljo, lahko smo izbirale med solno kopeljo z rožmarinom ali solno bombico, masirale pa z uporabo kreme za masažo nog.

Pedikuro smo zaključile z masažo z vulkanskimi kamni, ki vsebuje elemente refleksnoconske masaže in pospeši tok energije.

S projektnim delom smo bile zelo zadovoljne, saj je bilo sproščujoče in hkrati zelo poučno.