Sodniki

Komisija za celostno podobo:

 1. Ivana Šimunec Gedalja – za nohte
 2. Špela Ema Veble
 3. Urška Bizjak

Krožna sodnica: Tadeja Šterk

Komisija za naravno manikiro:

 1. Zlatka Brodie
 2. Ivana Šimunec Gedalja
 3. Lara Koritnik

Krožni sodnik: Mojca Polajžer

Komisija za permanentno lakiranje :

 1. Zlatka Brodie
 2. Ivana Šimunec Gedalja
 3. Lara Koritnik

Krožni sodnik: Mojca Polajžer

Komisija za ličenje

 1. Maja Šušnjara Gabor
 2. Špela Ema Veble
 3. Urša Bizjak

Sodnica za ocenjevanje prostora (krožna sodnica): Nika Ambrožič

Predstavitev sodnikov

Luka Mirjan Simšič – predsednik komisij za ličenje in celostno podobo

Rojen v Postojni.V mladostnih letih je odšel proti Ljubljani v iskanju boljšega, novega in drugačnega. Kar hitro ga je odpeljala tujina, in sicer Avstralija, kjer je zaključil in dokončal make up akademijo. Ko se je vrnil v Slovenijo, se je zaposlil v SNG Drama Ljubljana. Po zaključeni karieri v Drami se je podal na samostojno potkot make up artist in začel pisati nove zgodbe ličenja. Po zaključku mnogih šolanj na priznanih svetovnih akademijah (Toni & Guy, Kryolan Berlin,…) je danes vodilni make up artist za gledališče, fashion in mnoge druge dimenzije ličenja pri čemer mu zaupajo mnoge slovenske in tuje filmske in glasbene zvezde.

Zlatka Brodie – sodnica nohti (Naravna manikira in permanentno lakiranje)

Zlatka Brodie je Slovenka, ki že dobrih 40 let živi in dela v Angliji, med drugim poučuje manikiro na tamkajšnjih srednjih šolah in že vrsto let tudi sodi na najrazličnejših tekmovanjih v manikiri po svetu. Zaslužna je za nastanek tekmovanja oblikovanja nohtov v Sloveniji, saj je s svojimi izkušnjami oblikovala pravila in postavila standarde tekmovanja v Sloveniji. V zadnjih 10 letih je s svojim znanjem sooblikovala slovenski manikerski prostor in bistveno pripomogla k razvoju manikerstva v Sloveniji.

Ivana Šimunec Gedalja – sodnica nohti (Naravna manikira in permanentno lakiranje)

Prihaja iz Zagreba, kjer je vodja in lastnica maloprodajne trgovine s profesionalnim materialom za nohte in trepalnice. Prav tako je organizatorka in vodja tečajev za manikiro in podaljševanje trepalnic. Je mednarodna sodnica, na evropskih tekmovanjih (Avstrija, Hrvaška, Bolgarija, Srbija,…), prav tako pa se je sama udeležila prestižnih in največjih tekmovanj po svetu, Nailympics v Londonu in Nailpro v Las Vegasu.

Lara Koritnik –  sodnica nohti (naravna manikira in permanentno lakiranje)

Lara Koritnik je mednarodna mojstrica v oblikovanju nohtov, ustanoviteljica in vodja mednarodnega izobraževalnega estetskega centra LW in lastnica blagovne znamke LW. Kot izvrstna predavateljica in priznana mednarodna edukatorka vodi številna izobraževanja ter šolanja Nail Designa, Nail Arta, manikire, pedikure, terapevtske nege obolelih in mehansko poškodovanih nohtov doma in v tujini. Prihaja iz Ljubljane, živi in dela v tujini. Odlikujejo jo številna priznanja in vrhunski rezultati, saj je absolutna zmagovalka na nacionalnem nivoju in večkratna državna prvakinja, pred leti je postala absolutna prvakinja Hrvaške, prav tako Evropska zmagovalka (European Masters award), osvojila je 3. mesto na prestižnem tekmovanju Profesional Beauty v Londonu in številne druge visoke uvrstitve na tekmovanjih. Prav tako deluje, kot sodnica na domačih in tujih tekmovanjih in strokovna delavka, vodja razvojnih projektov s področja kozmetične industrije.

Maja Šušnjara Gabor

Že kot najstnica je vedela, da jo veselijo vse oblike izražanja in ustvarjanja. Od majhnih nog se je ukvarjala s plesom in ravno na tem področju je odkrila svojo strast do ličenja. Kmalu se je tako preselila z odra v zaodrje, kjer se je prepustila ustvarjanju s čopiči in barvami. Od tega je minilo že več kot 10 let.

V svoje profesionalne izkušnje lahko šteje širok spekter ustvarjanja, saj njeno delo najdemo v številnih projektih na modnem področju v modnih in lepotnih editorialih ter naslovnicah vseh znanih slovenskih revij, poleg tega pa se še danes podpisuje pod make up številnih slovenskih estradnih umetnic. Sodeluje pri oglasnih kampanjah in reklamah, snemanju videospotov in drugih videoprodukcij, kot vodja ličenja pa je sodelovala na ljubljanskem Fashion Weeku in v številnih znanih televizijskih oddajah, kot so Slovenija ima talent, X Factor, Znan obraz ima svoj glas, idr.

Zase pravi, da pri delu uživa, saj tega dela nikakor ne moreš opravljati dobro ali celo odlično, če tega ne počneš resnično rad.

Špela Ema Veble

Špela Veble je po opravljenem šolanju v Hollwoodu, ZDA in pridobljenih diplomah s področja Professional Make-Up Course in Advanced Prosthetic Make-Up Course, svoje delovanje pričela na hrvaškem z dvema odmevnejšima serijama Urota in Ja Cheguevara. Po vrnitvi v Slovenijo se je njen spekter dela razširil na sodelovanje z različnimi tiskanimi mediji (Modna, Elle, Obrazi, Story,…), sodelovanju na filmskih projektih (Lovec oblakov, Julija in alfra romeo, Rdeča raketa ), televizijskih serijah in oddajah ter različnih reklamnih projektih.

Od leta 2011 poleg sodelovanja na različnih komercialno-kulturnih projektih, aktivno širi svoje znanje na področju Airbrush tehnik ličenja.

Urška Bizjak

Delo Urške Bizjak, je že več kot 3 leta možno videti v filmih, oglasih, modnih časopisih in na odrskih deskah SNG Drame Ljubljana. Njena največja strast je in vedno bo, učenje in raziskovanje novosti, saj meni, da se človek uči celo življenje. Pravi, da pri ličenju najbolj ceni kreativnost in natančnost.

Mojca Polajžer – sodnica nohti (krožna sodnica total look)

Mojca Polajžer prihaja iz Majšperka. Na področju manikire ima večletne izkušnje, ki jih je pridobila na različnih izobraževanjih v Sloveniji in v tujini. Prav tako se redno udeležuje domačih in mednarodnih tekmovanj na področju manikire, v letih 2012 in 2014 je tekmovala tudi na najprestižnejšem evropskem tekmovanju Nailyimpia v Londonu.

Tadeja Šterk in Nika Ambrožič – krožni sodnici

Študentki Make Up Artist Centra, ki sta pred dvema letoma začeli stopati po poti profesionalnega oblikovanja maske in ličenja. Radovednost, natančnost in strast opisujejo značaj teh dveh mladih umetnic ličenja.

Organizatorji

Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo

Akademija studio lepota

Make-up artist center