Organizatorji

Bardo – Make up artist center

makeup_artist_center_logoSoorganizator in sponzor državnega tekmovanja dijakov in študentov s področja kozmetike Z znanjem do lepote tudi podjetje Make Up Artist Center.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2008. Pri ustanavljanju podjetja so sodelovali profesionalni oblikovalci maske z željo ponuditi visokokvalitetene izobraževalne programe s področja ličnja in oblikovanja maske za film, TV, gledališč, modo in osebne storitve. Zaradi potreb študentov so oblikovali izobraževalni center, ki podpira individualni razvoj posameznika ter izpolnjuje potrebe poklicnega področja in ga umestili v osrčje največjega filmskega studia pri nas, Viba film.

Izobraževalni programi so oblikovani v skladu z zahtevami svetovno uveljavljenih združenj za make up artiste, kot sta I.A.T.S.E. in BECTU. Za študente skrbijo tudi po zaključku izobraževanja.

Študentje lahko izbirajo med številnimi izobraževalnimi programi, tečaji in delavnicami, ki so namenjeni tako začetnikom kot tudi profesionalcem. Izobražujejo se lahko na kateremkoli področju poklicnega oblikovanja maske; od ličenja, oblikovanja studijskih pričesk, karakterne maske, specialnih efektov in protetike do lasuljarstva. Izobraževanja trajajo od enega do osemnajstih mesecev in so oblikovana v formatu, ki na izbranem področju zagotavlja celostno usposabljanje.

Poučevanje izvajajo domači in tuji inštruktorji z dolgoletnimi karierami na odmevnih projektih s sveta mode, filma, televizije, gledališča in oglaševanja. Inštruktorji Make Up Artist Centra so sodelovali z zvezdami, kot so Kevin Costner, Tom Hanks, Huge Grant, Dustin Hoffman, Mila Jovovich, John Malkovich in drugimi. Oblikovali so trende na modnih revijah v okviru pariškega, londonskega in milanskega Fashion weeka, sodelovali z revijami, kot so Vogue, Elle, Cosmopolitan, Instyle, delali v oglaševanju za kliente, kot so Diesel, Fendi, Valentino, Loreal, Garnier in ustvarjali pri filmih, kot so Harry Potter, Cloud Atlas, Blood Rayne, Queen Margot, The Messenger ter drugih.

Direktorica izobraževanja, ustanoviteljica Make Up Artist Centra in oblikovalka maske, Tina Lasič Andrejević že od leta 1997 ustvarja svojo kariero v filmskih setih, v gledališču in v zaodrju modnih revij. Sodeluje s svetovno priznanimi režiserji, kot so Alejandro Toledo, Laurence Dunmore, Paul Marcus, Claude Genton, Brian Baderman, Michel Meyer, Mathilde Jouannet, Eric Woreth, Edouard Deluc, s slovenskimi in tujimi modnimi oblikovalci ter fotografi. Na področju oblikovanja maske, specialnih efektov maske in protetike se je izobraževala v Hollywoodu. Njeni učitelji so bili z oskarjem nagrajeni oblikovalci maske, kot so Greg Cannom, Dick Smith, Ronnie Specter, Gil Moscow, Matthew Mungle in drugi.

Njenemu talentu so med drugim zaupale blagovne znamke Garnier, L’Oreal, Subrina, Nivea, Vodaphone, Mobitel, BMW, Coca-Cola, Cosmopolitan in Elle. Ličila je zvezde, kot so Kevin Costner, Geraldine Chapline, Max Von Sidow in Lady Dianna Rigg. Oblikovala je masko pri 34 celovečernih ter kratkih filmih, v več gledaliških predstavah, glasbenih videospotih ter v več kot 800 slovenskih in mednarodnih oglaševalskih projektih. Po letih uspešne kariere se je odločila, da bo svoje znanje delila z vsemi, ki jih privlači svet profesionalnega oblikovanja maske in ličenja, tako je ustanovila Make Up Artist Center in združila vrhunsko ekipo umetnikov.

Bardo – Make up artist center

Akademija studio lepota, d.o.o.

akademija_studio_lepota_logo_smallDržavno tekmovanje dijakov in študentov s področja kozmetike Z znanjem do lepote je omogočilo tudi podjetje Akademija studio lepote, d. o. o., ki je soorganizator in sponzor tekmovanja.

Akademija studio lepota, d. o. o. je v Sloveniji zelo uveljavljeno in priznano podjetje. Njihova dejavnost zajema zastopanje svetovno priznanih znamk, številna usposabljanja, tečaje in delavnice. Za svoje stranke poskrbijo z vrhunsko salonsko ponudbo manikire in pedikure, prirejajo pa tudi edino mednarodno tekmovanje v oblikovanju nohtov v Sloveniji NAIL DESIGN.

Je generalni uvoznik priznanih profesionalnih izdelkov in pripomočkov za oblikovanje in nego nohtov, telesa, podaljševanje trepalnic in depilacijo. Zastopajo priznane znamke, kot so: Gelish, Hand & Nail Harmony, Nailtiques, BCL, China Glaze, IBD, SoEasy, Millennium, Clean & Easy, Gena, Mepix, DAYLIGHT, LashBeLong in Andrea.

Redno ponujajo tudi pestro izbiro izobraževanj. Izvajajo nacionalno poklicno kvalifikacijo za manikerja in pedikerja, s katero kandidati po usposabljanju pridobijo mednarodno uveljavljano poklicno listino. Organizirajo tudi tečaje in delavnice za učenje osnovne in terapevtske manikire, lakiranja in poslikave nohtov, podaljševanje nohtov s konicami in šablonami, podaljševanja trepalnic, depilacije, estetske in Spa pedikure itd. V podjetju večkrat letno organizirajo intenzivne treninge, kjer gostijo priznane in uveljavljene edukatorje iz tujine.

Vsa izobraževanja izvaja kozmetičarka Mojca Janežič, ki ima v poučevanju in oblikovanju nohtov dolgoletne izkušnje, ki je tudi direktorica Akademije studia lepote. Svoje znanje je pridobila v mednarodnem prostoru, saj se redno udeležuje različnih treningov in tečajev v tujini. Sodeluje tudi kot sodnica na raznovrstnih tekmovanjih v umetnosti oblikovanja nohtov po Evropi. K sodelovanju so jo povabili tudi na newyorški teden mode.

Akademija Studio Lepota
Pirnikova 8
2310 Slovenska Bistrica
02 843 00 68
02 843 00 69
041 321 931
041 754 794
02 843 00 69

Organizatorji

Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo

Akademija studio lepota

Make-up artist center