Povejte nam svoje mnenje!
Spletno stran SŠFKZ se trudimo nenehno dopolnjevati in nadgrajevati.

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in nam jo pomagajte izboljšati tudi z vašo pomočjo!
Z veseljem!
Ne, hvala
SLO   ENG   
Facebook

Obvestila

Zaposlitveni oglas: delo v podjetju Lek, d.d.

Agencija Manpower d.o.o. išče začetnike na trgu dela, kandidate s končano IV. oz. V. stopnjo izobrazbe farmacevtski tehnik ali tehnik laboratorijske biomedicine, ki so pripravljeni čim prej pričeti z delom v proizvodnji podjetja Lek d.d. (delodajalec za kandidate bi bilo podjetje Manpower d.o.o., na delo pa bi bili napoteni v podjetje Lek d.d.). Poleg končane izobrazbe je pogoj osnovno računalniško znanje ter sposobnost razumevanja in upoštevanja navodil. Kandidati ne potrebujejo imeti delovnih izkušenj, saj so delovna mesta primerna tudi za popolne začetnike. Prav tako ni pomemben kraj bivanja, če so se kandidati pripravljeni voziti na delo v obrat podjetja Lek d.d.

V kolikor vas delo v podjetju Lek d.d. zanima oz. želite priti do dodatnih informacij, vas vabimo k prijavi, kar lahko storite preko sledečih kontaktov:

Asta Otavnik, strokovna sodelavka za kadre

Manpower d.o.o.

PE Ljubljana II

Gosposvetska cesta 5

1000 Ljubljana, Slovenija

telefon 01 24 29 191

telefon 030 313 812

telefon 01 24 29 110

Razpis za 44. Krkine nagrade

44_krkine_nagrade

Letos razpisujemo že 44. Krkine nagrade, ki so namenjene študentom dodiplomskih, podiplomskih in doktorskih študijskih programov ter dijakom
gimnazij in srednjih šol
naravoslovnih in zdravstvenih smeri.

K sodelovanju vabimo vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem in kontrolo ter trženjem farmacevtskih surovin in izdelkov, končali v obdobju od 1. julija 2013 do 30. junija 2014 ter jih prijavili do 7. julija 2014.

Informacije o razpisu najdete na spletni strani Krkinih nagrad, kjer se lahko tudi prijavite.

Usmerite svojo prihodnost in bodite v družbi več kot 2460 odličnih nagrajencev, ki Krkine nagrade prejemajo že vse od leta 1971.